dinsdag 2 augustus 2011

CITY REPORT AMSTERDAM

In love with Amsterdam. Zonnige dag, bootjes varen door de grachten, wat is Amsterdam toch een fijne plek om te zijn en de buurt rond de "Negen Straatjes" in het bijzonder. De 9 Straatjes liggen tussen de Raadhuisstraat en de Leidsegracht en de Prinsengracht en de Singel. Een paar fijne plekken voor je uitgelicht.


"9 Straatjes"


Grachten



Lange rijen bij het Anne Frank huis
Shoppen doe je bij Blacksheeproad ( www.blacksheeproad.com ), een super leuke winkel met een unieke mix van merken die je heel waarschijnlijk niet op iedere hoek van de straat tegenkomt, maar wel op de Herenstraat 6.





Lockstock & Barrel heeft leuke mode merken, o.a. Deense labels ( www.lockstockbarrel.nl/ ). Ze verkopen ook sieraden van het het merk Wouter & Hendrikx ( www.wouters-hendrix.com) Hartestraat 26.
 





Spoiled (www.spoiled.nl/adam/) is een denim store en vind je op de Wolvenstraat 19.





Het denim label Denham (www.denhamthejeanmaker.com) zit aan de Prinsengracht 493, boven de winkel zit ook het hoofdkantoor, waar je vanuit de winkel naar binnen kan kijken.



Goede" 2nd hand" shops zijn Lady day (Hartenstraat 9), Laura Dolls (Wolvenstraat 6+7), Episode (Berenstraat 1) en Zipper (Huidenstraat 7).

Lady Day

Lady Day


Laura Dolls
Episode & Zipper
Qua interieur kan je terecht bij DR Wonen ( www.drwonen.nl) met grotere meubels, zoals banken en kasten, maar ook kleinere interieuraccessoires, zoals kaarzen en vazen, Hartenstraat 27.
 



Mendo (www.mendo.nl) is een mooie boekenwinkel, Berenstraat 11.


Tijd voor een hapje en een drankje ! De "Frozen yoghurt" is gemaakt van 100% natuurlijke ingredienten, inclusief een vruchten, noten en chocola toppings bij Frozz, Hartenstraat 36.



Lekker bakje espresso "slash" koffie bij Sok, Hartenstraat 34 of Screaming Beans, Hartenstraat 12.


En 's avonds bij de Wolvenstraat 23 buiten op het terras eten, of sushi bij Kagestu aan de Hartenstraat 17.
Wolvenstraat 23
Kagetsu

Geen opmerkingen:

Een reactie posten